top of page

ISPA's Jaarlijkse Algemene Vergadering 2024

May 31

1 min. leestijd

0

2

0


ISPA's Jaarlijkse Algemene Vergadering 2024


Gisteren hielden we onze jaarlijkse Algemene Vergadering, waar we het jaarverslag presenteerden en ons actieplan voor na de verkiezingen onthulden. Het was een productieve en inzichtelijke sessie, waarin we hebben nagedacht over onze prestaties en de weg hebben bereid voor toekomstige activiteiten.



Na het officiële gedeelte organiseerden we een dynamisch debat met zowel gevestigde als opkomende politici over de toekomst van het digitale en telecommunicatiebeleid in België. We nodigden Michael Freilich (N-VA), Ismaël Nuino (Les Engagés) en Gilles Vandenburre (Ecolo) uit om deel te nemen aan de discussie, die uitstekend gemodereerd werd door Cathy Kremer, Director Digital & Tech bij Publyon.


Aan de vooravond van de Belgische federale en regionale verkiezingen zorgde de dynamische uitwisseling van ideeën tussen de deelnemers voor een levendige dialoog. Hun inzichten en meningen gaven een uitgebreid overzicht van de uitdagingen en kansen die voor ons liggen bij het vormgeven van het digitale landschap van ons land.


May 31

1 min. leestijd

0

2

0

Opmerkingen

Ο σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.
bottom of page